De Groene Os Veterinair

De Groene Os Veterinair is een bedrijf dat gezondheidsproducten ontwikkelt voor dieren. Deze producten komen tot stand op basis van fytotherapie (kruidengeneeskunde) en bevatten alleen natuurlijke bestanddelen van eerste klas kwaliteit. De Groene Os producten worden ontwikkeld met volledige HACCP certificering. Dit houdt in dat alle aspecten van het productieproces met het oog op mogelijke gevaren geanalyseerd worden. Het doel van deze inventarisatie is ervoor te zorgen dat het productieproces van voedingsmiddelen met zo weinig mogelijk risico gepaard gaat en de kwaliteit kan worden gewaarborgd.

Kenmerken van de natuurlijke gezondheidsproducten van De Groene Os:

 • Samenwerking met artsen
  Deze gezondheidsproducten worden ontwikkeld in samenwerking met artsen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van visies afkomstig uit verschillende geneeswijzen, zoals Westerse, Chinese en Indiase geneeswijzen.
 • Holistische visie
  De producten van De Groene Os zijn ontwikkeld vanuit een holistische visie. Dit wil zeggen dat de producten niet alleen gericht op de klacht werken maar ook op de achterliggende (fysieke en mentale) oorzaken, waardoor het dier sneller herstelt.
 • Zuiver en effectief
  De natuurlijke gezondheidsproducten van De Groene Os zijn volgens de GMP (<b>Good Manufacturing Practices</b>) richtlijnen voor de farmaceutische industrie geproduceerd. Alle grondstoffen worden gecontroleerd en geanalyseerd op zuiverheid en effectiviteit.
 • Zonder allergenen
  Men streeft ernaar allergenen uit de producten te weren en kiest daarom voor de meest zuivere vorm van grondstoffen; grondstoffen die niet zijn blootgesteld aan negatieve invloeden zoals kunstmest, luchtvervuiling, genetische manipulatie of afkomstig van slechte oogst of teelt.