De Groene Os voor hond en kat

Speciaal voor jouw hond en kat heeft de Groene Os diverse natuurlijke supplementen en fijne verzorgingsproducten ontwikkeld om zo ervoor te zorgen dat jouw dier niets tekort komt. We leggen je graag uit welke supplementen je allemaal bij ons kunt vinden!

Voor de spieren en gewrichten

Heeft jouw hond of kat last van zijn gewrichten en spieren? Of wil je je dier extra ondersteunen? Dat kan met de supplementen van de Groene Os. Speciaal voor spieren, gewrichten en botten heeft de Groene Os verschillende supplementen ontwikkeld. Hieronder vind je meer informatie over de toepassing van deze supplementen:

  • Groene Os Cox Compositum: dit product draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten, spieren en pezen en heeft een beschermende werking op de maag-darmwand van jouw dier.
  • Groene Os Glucosamine Complex: dit product draagt bij aan het behoud van gezond kraakbeen. Dit supplement is er ook in een ‘’Speciaal’’ variant die is aangevuld met o.a. Boswellia.
  • Groene Os Pees Compositum – Hond/Kat: dit product draagt bij aan gezonde botten, gewrichten, spieren, pezen en zenuwen.
  • Groene Os Senior Compositum Hond/Kat: dit product is geschikt voor oudere katten en honden met gevoelige rugspieren. De ingrediënten dragen bij aan het soepel houden van de gewrichten en wervels.
  • Groene Os Spier Herstel – Hond/Kat: heeft jouw dier een fysieke inspanning moeten leveren? Groene Os Spier Herstel draagt bij aan het herstel van de spieren na deze inspanning.

Voor het spijsverteringsstelsel

Het spijsverteringsstelsel van jouw hond of kat kun je op diverse manieren ondersteunen! Zo kun je de maag van je dier ondersteunen met Groene Os Maag Compositum. Ook voor de ondersteuning van de darmflora ben je bij de Groene Os aan het juiste adres, namelijk met de Groene Os Darm Compositum of de Groene Os Psyllium Husk. Om de blaas en nieren van je dier te ondersteunen, kun je Groene Os Blaas-Nier Compositum inzetten. Groene Os L-Glutamine bevat een aminozuur die honden en katten ook zelf van nature aanmaken. Soms kan het voorkomen dat het lichaam meer nodig heeft dan het kan produceren, bijvoorbeeld na een operatie of na een training. Hierbij kan Groene Os L-Glutamine een uitkomst bieden. Tot slot heb je de Groene Os Lever Compositum die bijdraagt aan een goede gal- en leverfunctie.

Voor de luchtwegen

Heeft jouw dier last van zijn luchtwegen? Om je dier te ondersteunen, kun je zijn huidige voer aanvullen met een geschikt supplement. Zo vind je bij de Groene Os het supplement Scutellaria Tinctuur. Dit supplement is geschikt voor honden en katten die reageren wanneer er pollen in de lucht zitten. Dit supplement heeft een verlichtende werking op de luchtwegen. Heeft jouw dier een kriebel in de keel of andere longproblemen? Bekijk dan de Groene os Luchtwegkruiden Forte. Tot slot vind je hier de Groene Os Luchtweg Compositum. Dit supplement draagt bij aan het verhogen van de weerstand en bij het reinigen van de luchtwegen.

Voor de huid en vacht

Bij de Groene Os vind je diverse shampoos om zo de vacht van jouw hond of kat goed te verzorgen. Om het herstellend vermogen van de huid te ondersteunen, kun je de Groene Leem Kruidenpasta inzetten. Deze pasta creëert een beschermend en ademend laagje op de huid, zodat de huid goed kan herstellen.

Voor het hormoonstelsel en de mentale balans

Bij spannende situaties kan jouw dier soms wel wat extra ondersteuning gebruiken. Om jouw dier te ondersteunen tijdens spanning door een verbouwing, bezoek aan de veearts of een verhuizing, kun je kiezen tussen verschillende supplementen. Denk hierbij aan de Rust Compositum en Adaptonicum. Heeft jouw hond of kat een grote inspanning moeten leveren? Om het lichaam te laten herstellen, kun je het Magnesiumcitraat inzetten!

Voor het immuunsysteem

Kan de weerstand van jouw hond of kat wel wat extra ondersteuning gebruiken? Bij de Groene Os vind je diverse producten die het immuunsysteem van jouw hond of kat ondersteunen. Een voorbeeld hiervan is de All-septicum. Dit aanvullend diervoeder draagt bij aan de afvoer van afvalstoffen en ondersteunt het natuurlijke afweersysteem. Andere supplementen die je kunt inzetten voor de ondersteuning van het immuunsysteem en de weerstand zijn L-Lysine B6 en het Multivitaminen en Mineralen Complex Basis.

Bekijk nu het complete assortiment van de Groene Os!